Продажба 178,500€ - Ваканционен имот
32 1444 25 Стаи Година на построяване 1970

Предлагаме на вашето внимание поземлен имот с площ 15000 м2, заедно с построената в него ПОЧИВНА БАЗА/ВИЛНО СЕЛИЩЕ, състояща се 25 броя едноетажни бунгала (14 бр. са със застроена площ 41 м2,а останалите 11 бр. – 40 м2) и две сгради за обществено хранене с обща ЗП 430 м2.

Бунгалата са еднотипни и включват: дневна с кухненски бокс, 2 броя спални, санитарен възел, тераса и входно антре.

Конструкцията им е дървена, стените са от панели тип ‘сандвич’, а покривите са скатни с етернитови плоскости. Само 8 от бунгалата функционират. Останалите са в много лошо състояние.

Кухнята със столовата представлява едноетажна сграда с дървена носеща конструкция и стени от панели тип ‘сандвич’. Включва голяма столова с 60 броя места, кухненски помещения, перално помещение, санитарен възел и други обслужващи помещения.

Имотът се намира на около 17 км. от Ихтиман и на около 17 км. от Самоков. Сградите са разположени на около 100 м от пътя. Разстоянието до язовир ‘Искър’ е около 200 м. В района има много бунгала, вили и т.н. Изградени са ел. и ВиК инсталации. Пътната настилка е нетрайна.

Обявената цена е без ДДС. 

Стойността на предлагания имот е съобразена с изготвена актуална пазарна оценка от сертифициран независим оценител. Цената е индикативна и  при проявен сериозен интерес е възможен коментар в разумни граници.

Екстри

Написано от Росен Иглев

  • Мобилен : 0896075789


прочети още

Контакт

Loading...

Подобни оферти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

БългарскиEnglishРусский