Продажба 1,984,500€ - Хотел
18 3446 Година на построяване 2013

Цена: € 1 984 500.00

Обща площ: 3446 m2

Арт Комплекс „Живата вода“ е разположен на 2 км от брега на Черно море, в живописна част от покрайнините на Варна – Виница. Комплексът е предвиден като етнографски комплекс с целогодишно обитаване именно на това място, поради неговата уникалност, както и благодарение на прекрасния мек и топъл климат, заради съседството на резерват АЯЗМОТО с неговата животворна изворна вода, наречена от древни времена Живата вода за да се предоставят оптимални условия за творчество, в условия на добър климат и естествена красота, които са като истинско кътче от Рая.

Комплекс Живата вода се намира на 150 м. надморска височина В близост до него се намира конна база с конюшня и стадион за конни състезания, розариум, ботаническата градинана град Варна. Комплексът е проектиран в средиземноморски стил и сградите са изградени от камък, в комбинация с дърво с уникални фасади и екстериор. Височината на стаите е 2, 80 м. Довършителните работи на трите сгради, въведени в експлоатация са изпълнени перфектно. Апартаментите имат отлична дограма и е предвидено да се отопляват с климатици.

Сграда А. В нея се намират 20 едностайни апартамента с хол, просторна спалня и баня в класически стил. Апартаментите са с площи от 50 до 80 м2. Два от апартаментите на първият етаж имат индивидуални дворчета от по 33 м2. Към всеки от апартаментите на третия етаж има самостоятелна тераса на покрива с площ равна на апартамента, с уникална морска панорама, даваща невероятна творческа атмосфера, която заслужава да бъде видяна.

Сграда Б. В нея се намират 6 тристайни апартамента, състоящи се от: хол, 2 спални и 2 бани, с площи 110-120 м2. Два от апартаментите на първия етаж имат собствено дворче с площ от по 33 м2. Към всеки апартамент на третия етаж принадлежи самостоятелна панорамна тераса на покрива с площ равна на апартамента.

Сграда В. Състои се от 3 просторни студия с площ 50 м2, като всяко има тераса с площ около 45 м2.

Има и две конферентни зали, с обща площ ок. 120 м2. предвидени за кинозала или други цели / лекарски и стоматологичен кабинет, спа център/.

Общата застроена площ на всички апартаменти е 3620 м2.

След продажбата на всички апартаменти за инвеститора остава собственост 2 басейна, 2 бара, недовършено помещение за /спа център, училище по изкуства, стоматологичен кабинет, лекарски кабинет, руска баня, кинозала/, недовършен бл. Г,
площадки, паркинги, зелени площи.

Сграда Г е незавършена, с изградена кота 0 с всички подземни комуникации. По проект тя е с площ от 500 м2.

Разстояние до автобусна спирка на градския транспорт е 400 м.
Разстояние до КК ”Свети Константин и Елена” – 3 км.
Разстояние до Операта и Държавния театър – 8 км.
Разстояние до КК „Златни пясъци“- 8 км.
Разстояние до ж.п гара Варна- 10 км.
Разстоянието до аерогара Варна- 14 км.

 

Написано от Росен Иглев

  • Мобилен : 0896075789


прочети още

Контакт

Loading...

Подобни оферти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

БългарскиEnglishРусский